Selvom du tager udgangspunkt i de ovenstående råd, så kan det være svært at finde rundt i. Derfor har vi her på siden udvalgt vores 5 favoritter inden for elevationssenge. Det er senge og madrasser, som vi kun kan anbefale; Både for deres gode kvalitet og gode priser.

Vælger du en af disse 5 senge, så er du sikret en af markedets bedste elevationssenge. Alle de 5 udvalgte lever op til de 4 ovenstående krav, så du er sikret en følgesvend i mange år frem.

1. Jupiter No. 1: God til prisen

Den første har vi valgt, fordi du får rigtig meget for pengene med denne elevationsseng. Den er af høj kvalitet, men til en overkommelig pris. Sengen har alt det, som du skal bruge for at få en god nattesøvn.

Elevationssengen er på trods af den billige pris bygget af materialer af højeste kvalitet – og så er den produceret i Danmark. Jupiter No. 1 indeholder en dansk Linak-motor, som e støjssvag og nem at betjene.

Sengen har pocketfjedrern og fås med forskellig fasthed. Derudover har du mulighed for at vælge i mellem to forskellige topmadrasser: en i latex og en i memory foam.

 

Jupiter No. 1, 9.999,- fra Bedrenætter.dk

2. Venus 1: Elevation i topklasse

Venus er som den ovenstående og en dansk produceret seng, hvorfor du er garanteret et produkt af højeste kvalitet. Her skal du bruge lidt flere penge, men du får til gengæld også en seng i luksusklassen – Et rigtig godt køb, hvis du ønsker maksimal sovekomfort.

Motoren er en støjsvag Linak, som er nem at anvende. Dertil findes også en app, som du kan bruge til at kontrollere sengebunden med.

Med denne elevationsseng får du madrasser med multipocketfjedre, som giver en god støtte. Madrassen i Venus 1 er ydermere udstyret med latexpolstring rundt om fjedrene, hvilket øger komfort samt sengens levetid.

Du kan vælge imellem to fastheder på madrassen: fast og medium. Derudover kan du også vælge mellem flere forskellige topmadrasser, så du kan sammensætte den seng, som er bedst til dig.

 

Venus, 13.999,-, fra Bedrenætter.dk

3. Nordic Elevation No. 1.: Luksus til én person

Nordic Elevation No. 1 er som de andre senge dansk produceret, og derfor af dansk kvalitet. Motoren er en lydsvag Linak-udgave af mærket Okin. Sengen har målene 120×200 cm, hvorfor den er oplagt til brug af en enkelt person.

 

Elevationssengen er udstyret med en madras med pocketfjedrer samt 5 komfortzoner, der sikrer dig den bedst mulige søvn.

 

Du kan derudover vælge i mellem to forskellige topmadrasser: Visco AIR eller Latex Deluxe, således at du kan vælge den, der passer bedst til din krop samt dine behov.

 

Nordic Elevation No. 1, 6.799,- fra Sengefabriksudsalg.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here